Comments manager

Comments Manager

De Comments Manager is nuttig om commentaren of reakties goed te keuren of te verwijderen die via het "Accept Comments" content display object zijn ingevoerd.

De Comments Manager inschakelen

Om de Comments Manager in te schakelen ga je naar Site Config > Edit Site in het admin gedeelte.
Klik op de Modules tab, en vervolgens op de On radio knop onder Comments Manager.

De Comments Manager gebruiken

1. Ga naar Modules > Comments.
  2. Alle reakties/commentaren staan in een lijst. Hier kan je ze goedkeuren, afkeuren, wissen, of aanmerken als spam.
  3. Om een commentaar of reaktie per keer te behandelen, klik je op Date, Time, User, of op het Comment zelf om de gehele inhoud ervan te zien
    Je kan ook op het 'comment' icoontje klikken in de rechter kolom.
  4. Kies vervolgens op wat er moet gebeuren ( Delete, Spam, Unapprove, of Approve).
  5. Er kunnen meerdere comments tegelijk gemarkeerd worden. Klik op de Mark As button.