Content bewerken

Wanneer je bestaande content wil bewerken / updaten of nieuwe content wil toevoegen, zal je eerst details over het type content tegenkomen.

  • Type: Geeft aan wat voor soort content type het gaat..
  • Status: De huidige status van het item dat je bewerkt. "Published" betekent dat het item eerder is gepubliceerd op je website. 
    "Draft" betekent dat de pagina weliswaar is opgeslagen, maar nog niet gepubliceerd, en is daarom niet bereikbaar voor front-end gebruikers. 
  • Update: De datum / tijd van de laatste update..

Direkt onder de item details enkele nuttige links.:

  • Back to Site Manager: Terug naar Site Manager.
  • View Published Version:  Toont preview van huidige gepubliceerde versie van de copntent. 
  • View This Version: Toont preview van de huidige content die bewerkt wordt. Het verschil is dat deze nog niet is gepubliceerd. 
     
  • Version History: Opent de Version History pagina. Hier zijn eerdere versies van de pagina die bewerkt wordt te zien. Bezoek de Version History pagina voor meer informatie. 
  • Delete Content: Opent een scherm met de melding dat het de content en alle onderliggende content zal worden gewist. 
  • Permissions: Opent het scherm met rechten voor de bewerkte content,

Dan zijn er de edit content tabs. Elke tab geeft verschillende mogelijkheden waarmee de pagina aangepast kan worden.