Interactieve media

Interactieve media

Bij ons kunt u terecht voor eenvoudige websites tot en met complexe applicaties. Wij geven u begrijpelijke support en staan altijd voor u klaar. Met pro-actieve acties houden wij u en uw website up-to-date.

Mura Training
Mura Training

Mura is een flexibel en krachtig open-source content management systeem met ontzettend veel mogelijkheden. Werf3 geeft Mura trainingen op locatie om onze klanten te leren het meeste uit het systeem te halen.

Lees Meer
Multi-websites
Multi-websites

Als organisatie met meerdere locaties of onderscheidende projecten wil je in staat zijn snel en eenvoudig extra websites aan te maken. Door te kiezen voor een systeem, waarbij je als beheerder zelf nieuwe sites aan kan maken op basis van uw bestaande site of voor uw organisatie ontwikkelde themas.

Lees Meer
Webapplicaties
Webapplicaties

Werf3 denkt strategisch met u mee als u uw applicatie van scratch-on wilt opzetten. Wij zijn gespecialiseerd om ingewikkelde platforms te ontwikkelen en adviseren u welke stappen het beste gezet kunnen worden. Wij stellen de vraag achter de vraag.

Lees Meer
Webshops
Webshops

Een webshop moet altijd bereikbaar zijn. Werf3 levert en beheert webshops op maat, inclusief koppelingen met betaalproviders. Daarnaast geven we advies om webshops te verbeteren.

Lees Meer
Website op maat
Website op maat

Je website moet er altijd goed uitzien, op welk formaat scherm je hem ook bekijkt. Een website geschikt maken voor een kleiner scherm is meer dan alleen wat technische details aanpassen.
Werf3 adviseert als het gaat om responsive- of adaptieve websites

Lees Meer
Development
Development

Bij Werf3 weten we alles van ontwikkelen in ColdFusion. Heeft u een bestaande ColdFusion oplossing? Onze programmeurs kunnen ondersteuning bieden.

Lees Meer
Support en beheer
Support en beheer

Je hebt een nieuwe website laten maken. Maar daarmee begint het pas. Het leven verandert in rap tempo en je website moet mee veranderen. Een verouderde website komt onprofessioneel over en jaagt klanten weg.

Lees Meer
Website advies
Website advies

Maak een website voor je doelgroep, niet voor Google.
Goed scoren in Google is erg belangrijk. Maar laat dit nooit een doel op zich zijn. Zorg dat de doelgroep snel en eenvoudig vindt wat ze zoekt. Als je website relevant is voor mensen, dan volgt Google vaak op de voet.

Lees Meer
Statistieken
Statistieken

Op elk moment van de dag toegang tot de webstatistieken. Dit is inmiddels gewoon. Echter, het interpreteren va de statistieken en daaruit verbeteringen voor de website te destilleren is iets wat voor ondernemers van groot belang is

Lees Meer