Partners

Partners

U wilt graag goed en pro-actief worden geholpen. Daarbij is het van belang dat u zo goed mogelijk advies krijgt in de breedte.
Of het nu gaat om communicatievraagstukken, tekstschrijvers, fotografie, film of techniek. Door verschillende disciplines te combineren bent u verzekerd van de beste personen op de juiste plek.

Werf3 is onderdeel van een netwerk aan professionals in verschillende disciplines,. Door onze kennis en die van onze partners te combineren kunnen we u in de breedte en en diepte adviseren en helpen bij uw communicatievraagstukken.

Website optimalisatie
Website optimalisatie

Waarom is de ene website of webshop succesvoller dan de andere? En waarom lijken sommige websites de gebruiker beter te "begrijpen"" dan andere websites ?
Grote kans dat dit met website optimalisatie te maken heeft.

Lees Meer
Social media
Social media

Bijna iedere website heeft de drie icoontjes wel: Twitter, Facebook, LinkedIn. Volg ons, deel onze content, word vrienden met ons. Maar hoe zet je deze middelen optimaal in? Werf3 adviseert.

Lees Meer
SEO-webteksten
SEO-webteksten

SEO betekent Search Engine Optimalisation. Online vindbaarheid en zichtbaarheid is essentieel voor webteksten; om goed in zoekmachines te scoren is het van belang dat de tekst op de pagina écht antwoord geeft op wat de bezoeker in de zoekmachine heeft gevraagd.

Lees Meer
PdF to Web
PdF to Web

Een PDF, bijvoorbeeld uw jaarverslag, dikke handleidingen of andere uitgebreide documenten getoond als een website in een vormgeving in uw eigen "look & feel" !

Lees Meer
Online video
Online video

Winston Sawat (WSWorks): Mensen zijn visueel ingesteld en daarom groeit online video, ook op kleine schermen als smartphone en tablet. Bijkomend voordeel is dat de betreffende website een hogere Google-ranking bereikt als online video op YouTube staat.

Lees Meer