Publishing on demand

Werf3 is Certified Reseller van Donnio: een toegankelijk en flexibel platform waarmee je zelf professionele publicaties kunt maken en waarmee je je organisatie tijd en geld bespaart.

Wat is Donnio?

Donnio is software voor het maken van maatwerkpublicaties. Je kunt met Donnio op basis van professioneel ontworpen sjablonen zelf communicatiemiddelen maken in de huisstijl van je organisatie.

Ook je collega’s kunnen met Donnio zonder grafische kennis professionele publicaties maken. Van flyer en visitekaartje, tot brochure en poster. Verzin het maar.

Voor wie is Donnio?

Donnio is speciaal ontwikkeld voor gemeentes, zorginstellingen en brancheorganisaties. Organisaties met verschillende afdelingen of vestigingen die regelmatig communicatiemiddelen moeten ontwikkelen en belang hechten aan een consistente, professionele uitstraling.

Waar staat Donnio voor?

  • Maatwerk publicaties op basis van gestandaardiseerde communicatiemiddelen die veel wisselen van boodschap;

  • Meer huisstijlvaste en toch flexibele opmaakmogelijkheden van hoge kwaliteit;

  • Goede en slim ontworpen sjablonen;

  • Meer grip op budget door vooraf ingestelde budgetlimieten;

  • Soepele interne samenwerking aan communicatiemiddelen

Meer weten?

Wil je weten wat Donnio voor jou en je organisatie kant betekenen? Hoe je organisatie maatwerk publicaties kan maken? En hoe je met Donnio tijd en geld kan besparen? Probeer het zelf eens op probeer.donnio.nu.

We maken graag persoonlijk kennis om al je vragen te beantwoorden!

Donnio
Henk van Alst en Bart van der Poel
Kadoelenweg 358
1035 NT Amsterdam

T 020 – 623 5 623
E info@werf3.nl
I www.donnio.nl