Henk

Grafisch ontwerp: Als grafisch ontwerper heb ik ervaring om de identiteit van organisaties te visualiseren. Dit proces bestaat uit verschillende stappen, zoals concept, ontwerp, uitwerking en productie van communicatiemiddelen. Mijn belang is dat klanten trots zijn met het gerealiseerde logo en huisstijl en dat het gehele proces soepel verloopt.

Interactieontwerp: Ik vind een duidelijke navigatie van websites belangrijk, waarbij verschillende soorten informatie zich op een vanzelfsprekende manier laten zien. Uw website is natuurlijk geoptimaliseerd voor zowel smarthphone als tablets.

Publishing on demand: Met deze online tool kan zonder grafische kennis uw folder, advertentie of banner gemaakt worden. Binnen een vaste huisstijl.

Opdrachtgevers: Kleine tot grote bedrijven in de zakelijke en (semi-)publieke dienstverlening, waaronder zzp-ers, lokale overheid, accountantskantoren, advocaten en zorginstellingen.

Mijn missie: Ik vind het belangrijk kwaliteiten van verschillende professionals en disciplines te bundelen om zo een meerwaarde te geven aan het eindproduct.
Ik vind het belangrijk actief met klanten mee te denken om slimme oplossingen te vinden.

Specialismen:
- corporate identity
- huisstijl
- websites

E-mail: henk@werf3.nl

Meer weten? Neem contact op met Henk.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Leave this field empty